Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Pharmanos

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την επιχείρηση Φαρμακείο Pharmanos για την εμπιστοσύνη της δημοσίευσης αγγελίας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα www.jobmap.gr προς εξεύρεση Φαρμακοποιού για εργασία στην αντίστοιχη επιχείρηση.

Συγκεκριμένα η επιχείρηση Φαρμακείο Pharmanos, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 στην πόλη των Τρικάλων στη διεύθυνση Β. Τσιτσάνη & Μιαούλη 3 και παρέχει εξειδικευμένες φαρμακευτικές  υπηρεσίες, Δερμοκαλλυντικά, Φυτικά, Φυσικά Καλλυντικά προϊόντα, χρησιμοποίησε το πακέτο χορηγούμενης αγγελίας για την προσφερόμενη θέση:

  • Πτυχιούχος Φαρμακοποιός

Η αγγελία δημιουργήθηκε με ειδικό κείμενο και οπτικό υλικό σύμφωνο με τις ανάγκες της επιχείρησης και δημοσιεύθηκε για το χρονικό διάστημα των 30 ημερών σε:

  • Αρχική σελίδα της Jobmap.gr
  • Μηχανές αναζήτησης
  • Social media

*οι αιτήσεις των υποψηφίων εισέρχονται αυτομάτως στο email της επιχείρησης φαρμακείου με άμεση συνέπεια η επιχείρηση να επιλέξει την αίτηση που επιθυμεί είτε μέσα από το προφίλ της στη jobmap.gr είτε από την ηλεκτρονική της διεύθυνση και κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των 2 μερών (επιχείρησης και υποψηφίου).

Με το πέρας 3 ημερολογιακών ημερών η επιχείρηση Φαρμακείο Pharmanos είχε ήδη δεχθεί 3 στοχευμένες αιτήσεις, γεγονός το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα την Διεύθυνση του Φαρμακείου. Όπως μας ενημέρωσε ο Κος Μάνος Νικόλαος είχε προσπαθήσει και νωρίτερα την δημοσίευση αντίστοιχης αγγελίας σε άλλα μέσα με μηδενικό αποτέλεσμα (0 αιτήσεις), σε αντίθεση με την δημοσίευση χορηγούμενης αγγελίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.jobmap.gr όπου σε 3 ημέρες είχε 3 αιτήσεις Φαρμακοποιών.

Ευχόμαστε στην επιχείρηση Φαρμακείο Pharmanos, στον Κο Μάνο Νικόλαο και το επιτελείο του, καλή συνέχεια στο έργο το οποίο επιτελούν με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 32 έτη!