Ευχαριστούμε θερμά το Οδοντιατρείο Μαρία Δ. Μπαλαμώτη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Οδοντιατρείο Μαρία Δ. Μπαλαμώτη για την εμπιστοσύνη της δημοσίευσης αγγελίας στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα www.jobmap.gr προς εξεύρεση υπαλλήλου για εργασία στην αντίστοιχη επιχείρηση ως βοηθός οδοντιάτρου.

Συγκεκριμένα το Οδοντιατρείο Μαρία Δ. Μπαλαμώτη, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 στην πόλη των Τρικάλων στη διεύθυνση Καποδιστρίου 40Α και παρέχει υπηρεσίες Αισθητικής Οδοντιατρικής, Προσθετικής δοντιών & Εμφυτευμάτων, χρησιμοποίησε το πακέτο χορηγούμενης αγγελίας για την προσφερόμενη θέση:

  • Βοηθός Οδοντιάτρου

Η αγγελία δημιουργήθηκε με ειδικό κείμενο και οπτικό υλικό σύμφωνο με τις ανάγκες της επιχείρησης και δημοσιεύθηκε σε:

  • Αρχική σελίδα της Jobmap.gr
  • Μηχανές αναζήτησης
  • Social media
  • Έντυπο τοπικό τύπο

*οι αιτήσεις των υποψηφίων εισέρχονται αυτομάτως στο email της επιχείρησης – οδοντιατρείου με άμεση συνέπεια η επιχείρηση να επιλέξει την αίτηση που επιθυμεί είτε μέσα από το προφίλ της στη jobmap.gr είτε από την ηλεκτρονική της διεύθυνση και κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των 2 μερών (επιχείρησης και υποψηφίου).

Με το πέρας 7 ημερολογιακών ημερών το Οδοντιατρείο είχε ήδη δεχθεί 54 στοχευμένες αιτήσεις καθώς και επιπλέον τηλεφωνική επικοινωνία από υποψήφιες, γεγονός που συνετέλεσε στην εύρεση της ιδανικής αίτησης και υποψηφίας.

Επίσης, το οδοντιατρείο Μαρία Δ. Μπαλαμώτη εκμεταλλεύτηκε πολλές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας Jobmap.gr και προέβη σε αποστολή:

  • Ευχαριστήριας επιστολής (email) μέσω της Jobmap.gr προς όλους τους υποψηφίους με σκοπό την ενημέρωση για τη λήψη της αίτησης καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής της ιδανικής υποψήφιας από την ίδια την επιχείρηση,

γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο σεβασμού προς τους υποψηφίους και επαγγελματισμού που διέπει την Διεύθυνση επιχείρησης και συγκεκριμένα την Κα Μαρία Δ. Μπαλαμώτη.

 

www.jobmap.gr

Facebook