Συχνές Ερωτήσεις

Ερωτήσεις Επιχείρησης
Ερωτήσεις Υποψηφίων

Πόσο κοστίζει μια δημοσίευση εργασίας;

Ανατρέξτε στη σελίδα τιμολόγησης για πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τη διάρκεια δημοσίευσης εργασίας. Αν επιθυμείτε κάποιο άλλο πακέτο θέσεως εργασίας, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό πακέτο θέσεως εργασίας / αγγελιών.

Δημιουργία προφίλ επιχείρησης.

Η Jobmap σας παρέχει τη δυνατότητα εντελώς δωρεάν να δημιουργήσετε το προφίλ της επιχείρησής σας, όπου μπορείτε να παρουσιάσετε το ιστορικό και την πορεία της επιχείρηση, συμπληρωμένη με οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) κριτικές εργοδοτών, θέσεων εργασίας, μισθολογικές πληροφορίες. Με τον τρόπο αυτό δίνετε τη δυνατότητα στους υποψηφίους προς εργασία να αποκτήσουν μια λεπτομερή εικόνα για την επιχείρησή σας, προτού υποβάλλουν την αίτησή τους και βελτιώνετε κατά πολύ στατιστικά το ποσοστό σας στην προσέλκυση των ιδανικών υποψηφίων.

Ταυτόχρονα η δημιουργία Προφίλ επιχείρησης σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε την πρώτη σας αγγελία εντελώς δωρεάν καθώς επίσης να αποκτήσετε

 Επιλέξτε ένα από τα πακέτα δημοσίευσης χορηγούμενων θέσεων εργασίας (αγγελιών) Basic, Classic, Premium

Δημιουργία θέσης εργασίας.

Η Jobmap σας παρέχει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε μία ή περισσότερες θέσεις εργασίας (αγγελίες) ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τη δημιουργία θέσης εργασίας μπορείτε να την πραγματοποιήσετε είτε πατώντας στο Προφίλ σας Προσθήκη νέας θέσης είτε πατώντας Προσθήκη θέσης εργασίας στην αρχική σελίδα.

Συμπληρώνετε απαραιτήτως τον τίτλο της θέσης εργασίας καθώς και την περιγραφή αυτής (Αναλυτικά θα δείτε οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στην περιγραφή θέσης εργασίας), την κατηγορία θέσης εργασίας, τον τύπο (πλήρη / μερική απασχόληση) και τη διεύθυνση. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τα πεδία email συλλογής βιογραφικών σημειωμάτων, ημερομηνία λήξης της αγγελίας, μισθός, τύπος μισθός (μηνιαίος κτλ.) και νόμισμα.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις Χορηγούμενες θέσεις εργασίας (Featured Jobs) και τις θέσεις εργασίας (Standard Posts);

Οι Χορηγούμενες θέσεις εργασίας (Featured Jobs) εμφανίζονται για τον καθορισμένο αριθμό ημερών που αγοράστηκαν, σε συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς επίσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) σελίδες Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Οι θέσεις εργασίας (Jobs) εμφανίζονται κάτω από τις Χορηγούμενες θέσεις εργασίας (Featured Jobs).

Οι Χορηγούμενες θέσεις εργασίας εμφανίζονται πρώτες κατά σειρά στη σελίδας του jobmap.gr (πάνω από όλες τις θέσεις εργασίας), όπως επίσης και στην κορυφή όλων των σχετικών αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι Χορηγούμενες θέσεις εργασίας λαμβάνουν την μεγαλύτερη έκθεση και ξεχωρίζουν από τις απλές θέσεις εργασίας από τον αστερίσκο χρώματος ροζ που εμφανίζεται επάνω αριστερά της δημοσίευσης.

Για να δημοσιεύσετε μία Χορηγούμενη θέση εργασίας (ή να μετατρέψετε μία απλή θέση εργασίας σε Χορηγούμενη) αρκεί να δημοσιεύσετε μία θέση εργασίας και να τη μετατρέψετε σε Χορηγούμενη. Οπότε ακολουθείτε τα εξής βήματα: Πίνακας Ελέγχου > Όλες οι θέσεις εργασίας > Ενέργεια > Χορηγούμενη

Πώς μπορώ να δημοσιεύσω μια θέση εργασίας;

Απλά κάντε κλικ στο μεγάλο Προσθήκη θέσης εργασίας / Post a job κουμπί στο επάνω μέρος κάθε σελίδας και δημιουργήστε τη θέση εργασίας. Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία, εισάγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη συνέχεια, δείτε την εμφάνιση της δημοσίευσης θέσης εργασίας πατώντας την Αποθήκευση και Προεπισκόπηση. Εάν πρέπει να κάνετε αλλαγές, μπορείτε να επιλέξετε να επεξεργαστείτε περαιτέρω την ανάρτηση. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το πώς φαίνεται, προχωρήστε και δημοσιεύστε το πατώντας το κουμπί Δημοσίευση. Σας υπενθυμίζουμε πως όλες οι αγγελίες αποθηκεύονται και μπορείτε να τις αναζητήσετε στον πίνακα ελέγχου του προφίλ σας.

Η σελίδα Δημοσίευση είναι όπου θα πληρώσετε για την εργασία σας. Αν έχετε κωδικό έκπτωσης, μπορείτε να τον εισάγετε εδώ και η έκπτωση θα αντικατοπτρίζεται άμεσα στην τιμή. Καταχωρίστε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή επιλέξτε από μια κάρτα που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως. Για λόγους ασφαλείας, ΔΕΝ αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας στο διακομιστή μας.

Αν πρέπει να επιστρέψετε αργότερα για να ολοκληρωθεί η πληρωμή, μην ανησυχείτε – η θέση εργασίας σας αποθηκεύεται. Δείτε «Πώς μπορώ να ολοκληρώσω μια ανάρτηση που ξεκίνησα αλλά δεν τελείωσα;» για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς μπορώ να επεξεργαστώ μια ενεργή δημοσιευμένη θέση εργασίας;

Μεταβείτε στην ενότητα του προφίλ σας «Όλες οι θέσεις εργασίας» και κάντε κλικ στην επιλογή «Επεξεργασία» δίπλα στη θέση εργασίας που θέλετε να τροποποιήσετε.

Πώς μπορώ να ολοκληρώσω μία δημοσίευση θέση εργασίας που ξεκίνησα αλλά δεν τελείωσα;

Αφού έχετε κάνει προεπισκόπηση και δημοσίευση μια αγγελίας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στην ενότητα του προφίλ σας «Όλες οι θέσεις εργασίας». Μπορείτε να επιλέξετε την Επεξεργασία της.

Λάβετε υπόψη ότι εάν απομακρυνθείτε από τη σελίδα Δημιουργία ή Επεξεργασία χωρίς την αποθήκευση της δημοσίευσης θέσης εργασίας, τα στοιχεία της εργασίας σας ΔΕΝ θα αποθηκευτούν και θα πρέπει να επανέλθουν ξανά από την αρχή.

Πώς κάνω αναζήτηση βιογραφικών σημειωμάτων;

Η Βιβλιοθήκη Βιογραφικών του jobmap.gr εμπλουτίζεται συνεχώς με βιογραφικά σημειώματα υποψηφίων προς εργασία. Για να διατηρήσουμε το απόρρητο των ατόμων που αναζητούν εργασία και να περιορίσουμε την πρόσβαση στις προσωπικές τους πληροφορίες (στο μέγιστο δυνατό βαθμό), η πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Βιογραφικών παρέχεται μόνο σε επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού και διαχειριστές προσλήψεων εταιρειών. Για το λόγο αυτό, πρόσβαση σε βιογραφικά σημειώματα υποψηφίων προς εργασία διαθέτουν μόνο επιχειρήσεις με ενεργό λογαριασμό.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης στο προφίλ της επιχείρησης;

Μεταβείτε στο «Πίνακας Ελέγχου» και επιλέξτε «Επεξεργασία Προφίλ». Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας εισάγοντας τον παλαιό και το νέο κωδικό.

Μπορώ να έρθω σε επαφή με την Jobmap.gr;

Εμείς, στην jobmap.gr, νοιαζόμαστε  για εσάς καθώς και για και την ανάγκη σας να βρείτε μια δουλειά με τον πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Είμαι ο Βασίλης, founder της Jobmap.gr και μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου καθημερινά μέσω τηλεφώνου 2431304044 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@jobmap.gr.

Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν μπορέσατε να βρείτε μια απάντηση στην ερώτησή σας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε!